onsdag den 1. april 2009

Griseriet med Khal Allan og Coco (Boom Clap Bachelors)


Torsdag den 16. april slår vi for anden gang landgangsbroen ned til vores liveaften "Griseriet". Med Veteran Cosmic Rocker ved roret, som de styrmænd, der sørger for den musikalske kurs, styres der mod en intim og medrivende liveoplevelse. De musikalske gæster på skibet denne aften, der vil krydre den breakbeat-baserede instrumental hiphop med vokal, er rapperen Khal Allan og sangerinden Coco O.

Khal Allan
Khal Allan har længe rumsteret og gjort sig bemærket i den danske hiphop-undergrund under navnet Khalern, bl.a. sammen med den populære gruppe Organiseret Riminalitet. Khal One (kært barn har mange navne) kom dog for alvor på landkortet, da Århus-rapperen i september sidste år udgav debutalbummet Tuder & Høvding. Det dansksprogede album fik nemlig rigtig gode anmeldelser og gjorde det klart for alle, hvad nogle få allerede viste. At Khal Allan er en både uhyre dygtig og eftertænksom MC med masser på hjertet.
Lyt til Khal Allan her: www.myspace.com/khalone

Coco
Det er muligt, at du ikke har hørt om sangerinden Coco. Det skulle dog undre, om du ikke havde hørt om det fabelagtige københavnske musikkollektiv Boom Clap Bachelors - og det er her Coco O normalt slår sine folder. Sangerinden er således den ene af de to forrygende, kvindelige vokaler på BCBs fremragende album Kort Før Dine Læber. Coco har endnu ikke udgivet noget solomateriale, men hun er en erfaren og spændende sangerinde, som vi helt sikkert kommer til at høre mere til fremover.

Du kan læse meget mere om Griseriet og idéen bag lige HER.

Kontoret & Veteran Cosmic Rocker præsenterer
Griseriet feat. Khal Allan + Coco O. (Boom Clap Bachelors)
Torsdag 16. april
Kl. 22 (dørene åbner kl. 21)
Kontoret / Ideal Bar
Gratis entré

Ingen kommentarer:

Send en kommentar