torsdag den 12. februar 2009

Griseriet - Kontorets nye liveaften!


”Griseriet” er navnet på Kontorets nye liveaften, der fremover vil blive afholdt på Ideal Bar hver anden måned. Ligesom med Kontorets tidligere liveklub ”Brun & Blid” er det målet med ”Griseriet” at skabe en intim og lounge-orienteret live-oplevelse, der adskiller sig fra den traditionelle koncert.

"Griseriet" er skabt i samarbejde med gruppen Veteran Cosmic Rocker, der fungerer som værter for den nye liveaften. Veteran Cosmic Rocker vil hver gang sørge for det musikalske fundament. Med afsæt i dette vil forskellige gæstesolister med tilknytning til de urbane genrer krydre de instrumentale produktioner med vokal.


Åbningsaften:
"Griseriet" har præmiere torsdag den 19. februar kl. 22. På åbningsaftenen vil special guest den danske rapper Context, der er kendt for sin deltagelse i Nobody Beats the Beats-projekterne. Der vil på aftenen være gratis Guld Tuborg til de første, og der er gratis entré hele aftenen.
Du kan tilmelde dig arrangementet HER.

Kommende events:
16. april kl. 22
19. juni kl. 22


Om Veteran Cosmic Rocker
Veteran Cosmic Rocker (VCR) er et samarbejde mellem producerne Kontant (Jesper Koblauch) og Exampler (Troels Kampmann Kjær). Det startede som et instrumental-projekt sideløbende med Kontants udgivelse med rapgruppen Kridthuset og Examplers udgivelser med rapgruppen D'Artcore. Med tiden har det dog udviklet sig til et langt mere omfattende projekt med en debutudgivelse for øje. Veteran Cosmic Rockers lydunivers tager udgangspunkt i trommebreaks, elektronik og obskure samples, der giver et hint om begge produceres års arbejde med hiphop-produktion. Gruppens musik er skabt med henblik på at blive fremført live, og ved liveoptræden tilføjes live bas til set up’et, der består af computere, keyboards og pladespillere.

Læs mere om og lyt til Veteran Cosmic Rocker på www.myspace.com/vcrockers.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar