tirsdag den 17. februar 2009

Cunninlynguists-efterfest på Kontoret!Torsdag den 2. april
giver den super fede amerikanske rapgruppe Cunninlynguists koncert i Lille VEGA. Og efter koncerten holder vi efterfest på Kontoret!

Den gode stemning, som koncerten helt sikkert vil skabe fører vi videre i Ideal Bar, hvor vi har lokket Kno fra CL og DJ FlipFlop, gruppens tour-dj, til at spille et dj-sæt. Senere tager Kontorets egne dj’s over og forsætter i samme stil.

Der vil adgang for alle og gratis entré til efterfesten, der starter kl. ca. 23.

Torsdag 2. april / kl. 23 / Ideal Bar / Gratis entré

Om Cunninlynguists:
CunninLynguists, der består af Deacon The Villain, Natti og Kno, stammer fra Kentucky, USA. Gruppen laver bevidst rap, der adskiller sig fra meget af den rap, der ellers kommer fra de amerikanske sydstater – men som alligevel umiskendeligt lyden af syden.

Deres lyd kan sammenlignes med The Pharcyde, Outkast og måske Slum Village – uden denne sammenligning giver et præcist indtryk af Cunninlynguists, som i høj grad har helt deres eget udtryk. Dette har man kunne stifte bekendtskab med på nu fire plader, hvoraf den seneste, Dirty Acres, udkom i november 2007.

Gruppen er i øjeblikket aktuelle med mixtape’et Strange Journey, der udkommer til marts. Første single kan allerede høres på gruppens myspace.

Læs mere om koncerten i Lille VEGA og køb billet på http://www.vega.dk/Kalender/Kalender/2009/4/cunninlynguists.aspx.

Læs mere og lyt til Cunninlynguists på

Ingen kommentarer:

Send en kommentar