tirsdag den 3. marts 2009

Rob Swift på Kontoret nu på torsdag!

Torsdag 5. marts giver vi alle en unik mulighed for gratis at opleve en af hiphoppens helt store dj-navne, når amerikanske Rob Swift gæster Ideal Bar for at promovere sin nye DVD As the Technics Spin.

Når en af verdens mest respekterede og anerkendte battle- og scratch-dj’s, Rob Swift aka Robert Aguilar, på torsdag fra kl. 23 således besøger Kontoret, så er der både showcase og dj-sæt, men også DVD-screening i vente.

As the Technics Spin - Screening
Rob Swift er nemlig i øjeblikket på Europa-turné for at promovere sin nye DVD As the Technics Spin. DVD’en skildrer den kreative proces og de tanker, der ligger bag, når Rob Swift skaber et af sine klassiske battle/showcase-sæt; Lige fra valget af plader, der skal indgå i sættet til udviklingen af selve dj-rutinen. DVD’en indeholder også liveoptagelser fra shows med bl.a. de to dj-crews X-ecutioners og Ill Insanity. Læs mere om DVD'en HER.

Efter DVD-screeningen vil Rob Swift live fremføre en hans showcases og spille et mindre klub-sæt. Som altid er der gratis entré til Kontoret, så alle har således muligheden for at opleve den fantastiske battle-dj.

Rob Swifts biografi
Rob Swift skabte sig indledningsvist et navn som battle-dj og medlem af det nu legendariske dj-crew X-ecutioners, der bestod af Roc Raida, Mista Sinista og Total Eclipse. De udgav sammen bl.a. den anmelderroste debut X-Pressions (1997) og det kommercielt succesfulde album Built from Scratch (2002), der indeholdt hittet "It's Goin' Down" featuring Linkin Park.

Rob Swift har endvidere udgivet en række genrebrydende soloalbums, både før og efter han i 2005 forlod X-ecutioners. Hans seneste album er post 9/11 beat-kollagen War Games. Rob Swift har igennem tiden desuden arbejdet sammen med en lang række højt respekterede kunstnere som jazz-legenden Bob James, Xzibit, M.O.P, Red Hot Chili Peppers, Fat Joe, Everlast, Herbie Hancock, Mike Patton (Faith No More) og mange flere. Han er tillige medlem af dj-supergruppen Ill Insanity, der også omfatter de tidligere X-ecutioners-medlemmer Total Eclipse og Precision. Dette trekløver udgav i februar 2008 den fælles debut Ground Zero.

Læs mere om Rob Swift
http://www.djrobswift.com/
www.myspace.com/djrobswift

Info om aftenen:
Kontoret præsenterer
Rob Swift (US) – As the Technics Spin European Tour:
DVD-screening, showcase og dj-sæt
Torsdag 5. marts kl. 23
Ideal Bar, Enghavevej 40, 1674 Kbh. V
Gratis entré

Ingen kommentarer:

Send en kommentar