mandag den 8. juni 2009

Kontoret stopper i Ideal Bar på torsdage

En æra er slut. Efter syv år med hiphop i Ideal Bar på torsdage har vi besluttet at ændre rammerne for Kontoret fra starten af juli. Fra 1. juli vil Kontoret således ikke længere være at finde i Ideal Bar på torsdage. Det betyder dog ikke, at Kontoret stopper! Man vil fremover kunne finde os én fredag om måneden i VEGA Natklub. Første gang den 31. juli, så sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Kontoret pakker VEGAs urban-koncerter ind
Vi vil desuden optræde i forbindelse med en lang række af de urban-koncerter, der præsenteres i VEGA. Kontoret vil her stå for fx det kunstneriske indhold i forhold til eventuelle før- og efterfester. Kontoret vil også med jævne mellemrum stå bag special-arrangementer/aftener i Lille VEGA, der kan inkludere liveshows, showcases og releases.

Kontoret vender tilbage til rødderne i juni
Juni bliver altså den sidste måned med Kontoret i Ideal Bar. For at sige ordentlig farvel til klubben har vi valgt, under temaet "Kontoret Original", at vende tilbage til klubbens rødder. Kontoret, som dengang hed Hip Hop Kontoret, startede med et helt simpelt set-up bestående af resident dj DJ Knud aka DJ Nut, der på egen hånd fyrede op under en fest med svedige hiphop-klassikere krydret med masser af scratch og lir. Og det er denne oplevelse, man hele juni vil kunne få på Kontoret. Hertil kommer nogle surprises, som vi dog ikke vil afsløre på forhånd.

Kom forbi til en sidste omgang i Ideal Bar
Vi håber meget, at du vil kigge forbi i løbet af juni og sige "farvel" - eller endnu bedre - på gensyn til Kontoret i de nye rammer.

Her på bloggen kan du følge med i de forskellige aktiviteter, Kontoret fremover vil være involveret i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar