onsdag den 3. juni 2009

DUBCNN-release den 11. juni på Kontoret

Det er sommer, det er sol, og det er torsdag den 11. juni på Kontoret, hvor DUBCNN Magazine slår dørene op for endnu et brag af en release. Bladet er på gaden, så hvad kunne være bedre i disse krisekrassende tider end en gratis fest med gratis hiphop, et gratis magasin og endda en gratis Guld Tuborg til at skylle efter med.

DJ Toobs, kendt som magasinets unge spilredaktør, står som altid bag pladespillerne og er Lark på sin Go-Kart med det nyeste, sygeste hiphop. Han får selskab af dj-duoen Girls With Grillz, der som man kan læse i det nye blad ved, hvordan man skruer bissen på, svinger med guldkæderne og får dansefolket til at bevæge røv-delen.

Desuden er der et veritabelt rap-showdown mellem planteædere og kødædere, når veganeren Rasmus Modsat fra Guldgruppen fremfører sit nummer ”V for veganisme!” og kødspiseren Trepac fra M-Cnatet svarer igen med ”Er fødekæden hoppet af?”

Der er flere navne, mere kulør og meget mere fest i vente, så trop op fra start. Vi glæder os til at se dig, du giver jo så meget af dig selv for tiden.

DUBCNN Magazine #3 Releaseparty
Sted: Kontoret, Ideal Bar, Enghavevej 40, 1674 København V
Dato: Torsdag d. 11. juni
Tid: 21.00-24.00
Live: DJ Toobs, Girls With Grillz, Rasmus Modsat (Guldgruppen), Trepac (MC-natet) m.fl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar